2013-12-18 15:18:24• hírek • Szatmár.ro

Programajánló december 22-ig

Új filmek, színdarabok, érdekes előadások és koncertek december 22-ig.

December 20-tól a Grand Mall Cinemában


Dinoszauruszok - A Föld urai (Walking with Dinosaurs 3D) - A 70 millió évvel ezelőtt játszódó film megtörtént eseményeken alapul: a föld hosszú fejlődésének legnagyobb vándorlásán. Hőse egy bébidínó, aki elveszíti a szüleit - és úgy nő fel, hogy számára a legfontosabb feladat: újra megtalálni őket.

Az eredetiben felvett, valóságos helyszínekbe helyezett dínók tökéletesen hihetőek - a néző számára élő, egyéniséggel rendelkező szereplői lesznek a filmnek, amely nem jöhetett volna létre a digitális képalkotó technikák legújabb generációja nélkül.

A 3D technika legmodernebb változata lehetővé teszi, hogy a néző valóban a dinoszauruszok között érezhesse magát: részese lehessen, egy különleges, fenséges faj nagy, közös kalandjának és közben átélhesse az egyéni történetet is: nevethessen, sírhasson, izgulhasson és végül megkönnyebbülhessen az óriási főszereplők sorsán.

Dínós filmet vetít a Grand Mall Cinema 3D

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Színház


A Harag György színtársulat decemberi műsorterve

18-án, szerdán 10 órakor - Tündérkert -- szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza - kisterem

12 órakor - Tündérkert -- szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza - kisterem

30-án, hétfőn 18 órakor - Fekete Péter - bemutató - bérletszünet

31-én, kedden 18 órakor - Fekete Péter -szilveszteri előadás - bérletszünet

A színház a műsorváltoztatás jogát fenntartja!

Filharmónia


Pénteken, december 20-án nagyszabású, Karácsonyi Ünnepi Koncertet szerveznek a Dinu Lipatti Filharmóniában. A zenekart Stefan Novak fogja vezényelni, a koncerten közreműködik majd a szatmárnémeti Excelsior kórus. A műsoron ismert karácsonyi dalok szerepelnek.


Kiállítás


Nemrég nyílt meg és február 5-ig tart nyitva a Szatmári Alkotóház Képzőművészek Egyesülete által szervezett kiállítás, amelyen öt alkotó mutatja be az elmúlt időszak termését. A nagybányai Deák János vízfestményeket, a szatmári művészek közül pedig Dan Gheorghe olajfestményeket, Keresztesi Monica grafikákat és olajfestményeket, Koter László fafaragásokat, Tillinger István pedig grafikákat tár a közönség elé. További információk itt.

Buli

Szombaton, december 21-én, ott a helyed a Revel Clubban, hiszen megint fantasztikus buli lesz, amelyen Dj. Leviciusz keveri majd a legjobb zenéket.

 

Találkozhatsz a Télapóval a Züm Züm Játszóházban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: